Welkom bij Sport en Cultuur in Soest

Nieuws

Soester Kennismaking Sport Event

woensdag 22 augustus 2018

 • Promoot en beleef Sport in Soest! Doet uw vereniging ook mee met het Soester KENNISMAKING SPORT EVENT?

   

  Beste sportaanbieders,

  Begin juli heeft u van ons een vooraankondiging ontvangen m.b.t. de Soester Kennismaking Sport Event tijdens de Nationale Sportweek. Na het vesturen van de vooraankondiging hebben wij van diverse enthousiaste sportaanbieders aanmeldingen ontvangen. Het gaat hier om o.a. KV Eemvogels, BC Badso, Handbal BDC, Dansschool M-Beat, Duinkikkers en Dru Yoga. Ook is er tijdens deze dag de mogelijkheid om aangepast te sporten, te stoepkrijten of te Bubbelballen. Verder is er muziek, zijn er gezonde hapjes en vullen sport-gerelateerde organisatie, zoals bijvoorbeeld het Jeugdsport- en cultuurfonds, het event aan. Uiteraard zal dit allemaal plaatsvinden in een gezellige actieve sfeer.

   

  Ook u, als sportaanbieder, kan meedoen aan dit event!

  • 28 september van 16.00 – 20.00 uur

  • Sportboulevard De Engh

   

  Soester Kennismaking Sport Event

  Van 15 t/m 29 september is de Nationale Sportweek. In heel Nederland wordt er extra aandacht besteed aan sport en bewegen, en specifiek aan de sportaanbieders die het sport en bewegen mogelijk maken. Ook in de gemeente Soest zijn er vele sportaanbieders die samen een fantastisch en veelzijdig aanbod realiseren. Toch blijkt dat het georganiseerd sporten in verenigingsverband langzaam terugloopt, ook in de gemeente Soest. De Nationale Sportweek is daardoor een uitgelezen moment om op een leuke en laagdrempelige manier het sporten en bewegen bij de inwoners van de gemeente Soest onder de aandacht te brengen. Daarvoor bieden wij de sportverenigingen een podium! Op vrijdag 28 september, van 16.00 tot 20.00 uur, kunt u uw vereniging en uw activiteiten promoten en laten beleven tijdens het Soester Kennismaking Sport Event in Sportboulevard De Engh.

   

  Bij de promotie richten wij ons op een brede doelgroep. Zowel jong als oud, sporter of geen sporter, handicap of geen handicap, iedereen is welkom. U kunt uw activiteiten richten op de doelgroep die voor u interessant is. In de laatste weken voor het event zullen wij hier aandacht aan besteden in de promotie. Uiteraard kunt u zelf ook in aanloop naar het event gerichte promotie maken.

   

  Wat zijn de mogelijkheden

  Tijdens het evenement hebben wij de sporthal, de ontvangsthal, de buitenruimte aan de voorkant en eventueel het grasveld van Sportboulevard De Engh tot onze beschikking. Wij staan open voor uw creatieve en enthousiaste ideeën om uw sport en club te promoten. Die ideeën kunt u uitvoeren vanuit de onderstaande 4 opties, maar ook voor andere wensen staan wij uiteraard open. Deelname is gratis ;

   

  1. U geeft een half uur een clinic in de sporthal (1/6de deel) of in de buitenruimte en u maakt gebruik van een kraam ter promotie.

  2. U geeft een half uur een clinic in de sporthal (1/6de deel) of in de buitenruimte.

  3. U maakt gebruik van een kraam ter promotie.

  4. Mocht u meerdere keren een clinic willen geven of langer dan een half uur of heeft u andere ideeën of wensen , dan gaan wij daarover graag met u in gesprek.

   

  Inschrijven voor deelname

  Doe mee! Vul onderstaande gegevens in en stuur deze mail retour. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om uw wensen en ideeën verder af te stemmen.

   

  • Naam sportaanbieder: ………………………………………………………….

  • Naam contactpersoon: ………………………………………………………….

  • Mailadres contactpersoon: ………………………………………………………….

  • Telefoonnummer contactpersoon: ………………………………………………………….

  • Welke sport- of beweegactiviteit: ………………………………………………………….

  • Clinic en kraam | alleen clinic | alleen kraam | anders ……………………………….. (verwijderen wat niet van toepassing is)

    

Tot slot; AH Spaaractie

Tot slot willen wij u kenbaar maken dat de NOC*NSF en Albert Heijn ook dit jaar weer een spaaractie organiseren tijdens de Nationale Sportweek. Als vereniging kunt u zich hiervoor aanmelden. Klanten van de AH hebben de mogelijkheid om zegeltjes te sparen en daarvoor kunnen zij gratis kennismaken met diverse sporten. Zie voor meer informatie deze link; https://ahsportactie.nl/

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ondergetekende.

 

Met sportieve groet,

Namens de Buurtsportcoaches en het team Sportstimulering gemeente Soest

 

Robbert Jaspers

Coördinator Buurtsportcoach Regeling

r.jaspers@soest.nl

06-82117728

 

 

Recente nieuwsitems